JUNI KORTINGSACTIE, KLAAR MET SCHOOL? GA DAN VOOR JE RIJBEWIJS

KWALITEIT IS GEEN TOEVAL

Autorijschool ALPHA Verkeersopleidingen is een kleine beroepsrijschool waar je met plezier en zonder stress je rijbewijs haalt.

Dit doe je helemaal aangepast aan jouw situatie en in jouw eigen tempo. Dat kan met 1x in de week een rijles, maar ook een opleiding van 4 – 8 – 12 – of 16 weken is mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in het opleiden van kandidaten voor het auto rijbewijs. Wij gebruiken daarvoor onze unieke formule die o.a. bestaat uit:

 • Een professionele (GRATIS) intake.

 • Uitstekend en degelijk lesmateriaal .

 • Zeer ervaren en vaste rij-instructeur.

 • Gebruik van de allernieuwste lesmethode

 • Registreren vorderingen op een persoonlijke leskaart 

 • Ervaring met kandidaten met een vorm van AUTISME en daarvoor aangepaste les methode

 1. Onze Intake is uniek en bestaat niet maar alleen uit een stukje rijden waarbij je alleen maar mag sturen en gas geven en misschien wel meer . Wij kijken naar veel meer dingen die heel belangrijk zijn om te weten hoeveel lessen je nodig hebt om de eerste keer te kunnen slagen voor je rijbewijs.

 2. Onze kandidaten hebben een leskaart waarbij alle vorderingen van de rijlessen op worden bijgehouden. Daardoor ontstaat er een zeer goed overzicht hoever een kandidaat is en hoe snel een kandidaat vooruit gaat met zijn/haar rijopleiding. Op die manier zie je zelf wanneer je examen klaar bent en voorkom je daar mee dat je te weinig, maar ook zeker niet teveel lessen gaat volgen.

 3. Omdat je les krijgt van een vaste zeer ervaren rij-instructeur wordt je professioneel opgeleid met de allernieuwste lesmethode. Zo wordt je super goed voorbereid en op een zeer hoog niveau gebracht voor je CBR examen zodat je meteen de allerbeste kans hebt om de eerste keer te slagen voor je rijbewijs.

 4. Door onze degelijke kwaliteit auto`s die zeer gebruiksvriendelijk zijn zal je ook minder lessen nodig hebben omdat je sneller de auto zult beheersen.

  Alles bij elkaar een unieke formule om GOED en BETAALBAAR je rijbewijs te halen !!!

 

                         Autorijles bij Alpha Verkeersopleidingen

                                                                    WWW.ALPHAVERKEERSOPLEIDINGEN.NL