JUNI KORTINGSACTIE, KLAAR MET SCHOOL? GA DAN VOOR JE RIJBEWIJS

Je rijbewijs B halen bij onze autorijschool

Autorijden is niet alleen in de toekomst een prettige ervaring, maar het start al bij het volgen van de eerste rijles die op een professionele aangename wijze word gegeven. Bij Alpha Verkeersopleidingen  is de kwaliteit aanwezig die jou hier uitstekend bij kan helpen.

Onze zeer ervaren rijinstructeur  helpen jou bij het halen van je rijbewijs.

Drie verschillende manieren om snel je rijbewijs te halen

Natuurlijk kun je op de oude vertrouwde manier autorijles bij ons nemen. Je neemt dan één of twee lessen van 60 of 90 minuten. Deze lessen worden direct in de auto met je afgesproken en contant afgerekend.

 

Voordeel pakketten van 20 / 25 / 30 uur

Als je met super korting wilt lessen dan koop je een voordeel pakket van 30 uur met een praktijk examen. Soms heb je genoeg aan 30 uur maar het wilt ook wel zo zijn dat er nog een aantal lessen bijgekocht moeten worden om op het examenniveau te kunnen presteren. Dit gaat natuurlijk in overleg met je vaste instructeur en je vorderingenkaart.

 

De meest populaire opleiding is de Compactopleiding (spoedcursus is een pakket van 30 uur +10%)

Met deze cursus krijg je minimaal twee keer per week een rijles van 90 minuten. Op deze manier kun je binnen twee tot zestien weken je rijbewijs halen. Dit is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid tijd die je vrij kunt maken voor de lessen en je ‘feeling’ voor auto rijden.

Bij deze cursus bieden we je een persoonlijkheidstest. Op basis hiervan stellen wij met jou je eigen lespakket samen. Een cursus op maat en bovendien krijg je hierbij ook nog eens een interessante korting. Je kunt deze rijopleiding in één keer betalen voorafgaand aan de cursus of in drie maandelijkse termijnen. Het eerste termijn moet bij aanvang van de cursus voldaan worden. Een maand later het tweede termijn en het derde termijn weer een maand later.

Voor de Compact/spoed opleiding wordt er een persoonlijkheidstest afgenomen van 90 minuten. We gaan dan eenvoudige oefeningen doen op een parkeerterrein. We kijken hoe snel je dingen onder de knie krijgt en of je feeling hebt met de techniek. Daarna gaan we met de auto op de openbare weg. Hierbij kijken we eerst hoe je omgaat met nieuwe situatie`s. Vervolgens wat je durft of juist niet. Tot slot hoe je rij-inzicht is.